Εκτυπώσεις Offset

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ OFFSET

Η Όφσετ (Offset) είναι μια εκτυπωτική μέθοδος που χρησιμοποιείται για την αναπαραγωγή κειμένων και εικόνων. Η όφσετ στηρίζεται στην φωτομεταφορά του θέματος στην επιφάνεια μεταλλικών εκτυπωτικών πλακών με τέτοιο τρόπο που επιτρέπει την διαφορετική χημική συμπεριφορά των διάφορων περιοχών της επιφάνειάς τους. Οι σύγχρονες εκτυπωτικές πλάκες αποτελούνται από αλουμίνιο αλλά στο παρελθόν έχουν υπάρξει πλάκες από ψευδάργυρο (τσίγκος). Για τον λόγο αυτό πολλές φορές οι εκτυπωτικές πλάκες της μεθόδου ονομάζονται και τσίγκοι. Η μέθοδος χρησιμεύει για την εκτύπωση μονόχρωμων και πολύχρωμων εντύπων και κυριαρχεί στην εκδοτική – εκτυπωτική βιομηχανία.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Τα πιο διαδεδομένα έντυπα που τυπώνονται με την μέθοδο αυτή είναι: Βιβλία, εφημερίδες, περιοδικά, αφίσες, διαφημιστικά έντυπα, φάκελοι, επιστολόχαρτα, σουπλά, φόλντερ.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ OFFSET

Χαμηλή τιμή ανά τεμάχιο
Όσο περισσότερα αντίτυπα εκτυπώνουμε, τόσο λιγότερα θα πληρώσουμε ανά τεμάχιο, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόστους αποτελούν οι προ εκτυπωτικές εργασίες.
Εξαιρετική ποιότητα
H εκτύπωση παράγει πλούσια, ακριβή χρώματα και υψηλής ποιότητας εικόνες και φωτογραφίες, με καθαρές γραμματοσειρές και εμφανείς τις μικρές λεπτομέρειες.
Ποικίλα χαρτιά
Μια μεγάλη ποικιλία τύπων χαρτιού με ειδικά φινιρίσματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Ειδικά μελάνια
Ειδικά προσαρμοσμένα μελάνια όπως τα μεταλλικά καθώς και τα Pantone χρώματα είναι διαθέσιμα. Στην εκτύπωση μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν προ αναμεμειγμένα μελάνια. Προσφέρει επίσης ποικιλία διαφορετικών φινιρισμάτων όπως για παράδειγμα εφαρμογή βερνικιών (ματ/γυαλιστερών).

Δείγματα

Εκτυπώσεις offset-artgraphics.gr
ΕΚΔΟΣΕΙΣ & ΒΙΒΛΙΑ
Εκτυπώσεις offset-artgraphics.gr
ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ (ΘΕΡΜΟΤΥΠΙΑ & ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ)
Εκτυπώσεις offset-artgraphics.gr
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ
Εκτυπώσεις offset-artgraphics.gr
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΟΛΝΤΕΡ
Εκτυπώσεις offset-artgraphics.gr
ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΕΣ ΜΠΡΟΣΟΥΡΕΣ

Φόρμα Ενδιαφέροντος