Σχεδιασμός Λογοτύπου

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Ο σχεδιασμός λογότυπου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης ή οργανισμού. Ένα λογότυπο είναι μια οπτική αναπαράσταση της μάρκας ή του οργανισμού σας. Χρησιμοποιείται για την αναγνώριση της επιχείρησής σας και τη δημιουργία μιας αξιομνημόνευτης εντύπωσης στους δυνητικούς πελάτες. Χρησιμοποιείται επίσης για τη διαφοροποίηση της μάρκας σας από τους ανταγωνιστές σας. 

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ

Ο σχεδιασμός λογοτύπου δεν αφορά μόνο την αισθητική – αφορά επίσης τη δημιουργία μιας μοναδικής και αναγνωρίσιμης ταυτότητας μάρκας. Το λογότυπό σας θα πρέπει να είναι άμεσα αναγνωρίσιμο και να μεταφέρει την ουσία του σκοπού, των αξιών και της αποστολής της εταιρείας σας. Θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα της μάρκας και να γίνει ένα σύμβολο που συνδέεται με αυτήν. Τα καλύτερα σχέδια λογότυπων είναι απλά, αξιομνημόνευτα και διαχρονικά. Θα πρέπει να συνάδουν με την ταυτότητα της μάρκας και να είναι συναφή με το κοινό-στόχο.

Ένα λογότυπο πρέπει να είναι εύκολα αναγνωρίσιμο ακόμη και όταν παρουσιάζεται ασπρόμαυρο ή σε μικρό μέγεθος. Θα πρέπει επίσης να είναι κλιμακούμενο δηλαδή να φαίνεται καλό τόσο όταν παρουσιάζεται σε μεγάλο όσο και σε μικρό μέγεθος. Κατά τη
δημιουργία ενός λογότυπου, είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη την ταυτότητα, την αποστολή και την αξία της μάρκας. Ο καταιγισμός ιδεών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

EYΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ 

Για να είναι αποτελεσματικό ένα λογότυπο, θα πρέπει να είναι αρκετά ευέλικτο και ευπροσάρμοστο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα μέσα. Είναι απαραίτητο να φαίνεται καλό τόσο όταν εμφανίζεται σε μια ιστοσελίδα όσο και όταν εκτυπώνεται σε μια επαγγελματική κάρτα. Πρέπει να αναπαράγεται εύκολα και να είναι αναγνωρίσιμο σε οποιοδήποτε μέγεθος.

Ο σχεδιασμός λογότυπων είναι μια δημιουργική διαδικασία που απαιτεί μεγάλη προσοχή. Το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι ένα λογότυπο που να ξεχωρίζει και να συνδέεται εύκολα με το εμπορικό σήμα. Η ArtGrafics διαθέτει επαγγελματίες με εμπειρία στο σχεδιασμό λογοτύπων που μπορούν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και αξιομνημόνευτο λογότυπο για την επιχείρησή σας.

Δείγματα

Φόρμα Ενδιαφέροντος