Σχεδιασμός Καταχωρήσεων

Σχεδιασμός καταχωρησεων 

Ο σχεδιασμός διαφημιστικής καταχώρησης για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία σε εφημερίδες περιοδικά και sites είναι έμπνευση, γνώση και τέχνη από τον γραφίστα και περιέχει μήνυμα στόχο και πληροφορία προσελκύοντας τον ενδιαφερόμενο και χτίζοντας μια σχέση επικοινωνίας. Όλοι οι επαγγελματίες γνωρίζουν ότι ο σωστός τρόπος προβολής τους είναι αυτός που θα τους οδηγήσει στην καταξίωση και θα τους διαφοροποιήσει από τους ανταγωνιστές τους.

πως θα πρεπει να ειναι μια σωστα σχεδιασμενη καταχωρηση; 

Μια σωστά σχεδιασμένη καταχώριση, είτε σε έντυπη, είτε σε digital μορφή, μπορεί να κάνει θαύματα. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους μια καταχώριση αποτυγχάνει, είναι ο λανθασμένος τρόπος σχεδιασμού της. Η διαφήμιση που μένει είναι αυτή που είναι απλή, καθαρή και σωστά δομημένη. Το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να είναι ένα: O πιθανός πελάτης να σε καλέσει χωρίς δισταγμό!

7 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ καταχωρησης 

Έρευνες έχουν δείξει ότι ένας χρήστης αφιερώνει πολύ λίγο χρόνο σε μια καταχώρηση, επιτρέποντάς της να του κεντρίσει το ενδιαφέρον. Εδώ είναι το μεγάλο στοίχημα για έναν γραφίστα. Θα το κερδίσει, ακολουθώντας τα εξής 7 βήματα στο σχεδιασμό της καταχώρισης. Επιλογή αντιπροσωπευτικού τίτλου, σωστή χρήση των χρωμάτων, επιλογή των κατάλληλων φωτογραφιών, επιλογή των απαραίτητων πληροφοριών χωρίς υπερβολές, δημιουργία μικρών «εντάσεων» μέσα στο χώρο, έλεγχος σωστής αναλογίας εικόνας και περιεχομένου.

Δείγματα

Φόρμα Ενδιαφέροντος