Διαφημιστικά Banner

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ BANNER 

Τα διαφημιστικά banner είναι ένα είδος διαδικτυακού διαφημιστικού εργαλείου που χρησιμοποιείται για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν την προσοχή και να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση, όπως να κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο ή να προβούν σε αγορά.

Τα διαφημιστικά banner διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Ωστόσο, τα διαφημιστικά banners μπορούν να δημιουργηθούν σε οποιοδήποτε μέγεθος για να ταιριάζουν στις ανάγκες του διαφημιζόμενου. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι τα βρίσκουμε σε διάφορες μορφές. Συνηθέστερα, είναι σε μορφή JPG, GIF ή PNG. Τα κινούμενα banners είναι δημοφιλή, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τραβήξουν την προσοχή και να ξεχωρίσουν από την υπόλοιπη σελίδα.

Τα διαφημιστικά banner μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιονδήποτε ιστότοπο που επιτρέπει διαφημίσεις banner όπως οι διαφημίσεις Google Ads, οι διαφημίσεις Yahoo και οι διαφημίσεις Facebook. Αγοράζονται μέσω ενός δικτύου διαφημίσεων ή να τοποθετούνται απευθείας σε έναν ιστότοπο.

ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 

Κατά τη δημιουργία ενός διαφημιστικού banner, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου μερικά πράγματα, όπως το ότι πρέπει να είναι εντυπωσιακό και αξιομνημόνευτο. Ακόμη, θα πρέπει να είναι εύκολα κατανοητό και να περιλαμβάνει μια σαφή πρόσκληση για δράση. Επιπλέον, θα πρέπει να έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις κινητές συσκευές, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους για να περιηγηθούν στον ιστό.

Τέλος, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσεγγίσετε ένα μεγάλο κοινό και να προωθήσετε προϊόντα ή υπηρεσίες. Με το σωστό σχεδιασμό και τη σωστή τοποθέτηση, ένα banner μπορεί να αποτελέσει ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την προώθηση μιας επιχείρησης ή μιας μάρκας.

Δείγματα

Φόρμα Ενδιαφέροντος