Ψηφιακές Εκτυπώσεις

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Η ψηφιακή εκτύπωση είναι μια σύγχρονη μέθοδος παραγωγής που δημιουργεί εκτυπώσεις από ηλεκτρονικά αρχεία. Δημιουργείται μακέτα σε υπολογιστή και στη συνέχεια εκτυπώνεται απευθείας σε υλικό της επιλογής σας. Η ψηφιακή εκτύπωση είναι μια εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μεθόδους όπως η τυπογραφία, η εκτύπωση με κυλινδροχαλκογραφία (offset) και άλλων. Εξαλείφει πολλά από τα μηχανικά βήματα που απαιτούνται για τη συμβατική εκτύπωση, όπως η δημιουργία φίλμ, το μοντάζ και η κατασκευή τσίγκινων πλακών.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Με τη μέθοδο της ψηφιακής εκτύπωσης, μια εικόνα αποστέλλεται απευθείας στον εκτυπωτή χρησιμοποιώντας ψηφιακά αρχεία σε μορφή PDF, TIFF, PSD κλπ. Η ψηφιακή εκτύπωση χρησιμοποιείται για έντυπα που απαιτούν υψηλή αποτύπωση λεπτομερειών και παραγγελίες μικρότερης ποσότητας. Σε αντίθεση με τη συμβατική εκτύπωση, δεν υπάρχουν στάδια πριν από την εκτύπωση μεταξύ των αρχείων, ψηφιακών εγγράφων και του τελικού προϊόντος.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Η ψηφιακή εκτύπωση προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα και συνέπεια . Τα χρώματα εμφανίζονται τέλεια στις εκτυπώσεις. Υπάρχουν λιγότερα βήματα στη διαδικασία εκτύπωσης και ως αποτέλεσμα το τελικό προϊόν μπορεί να παραδοθεί γρηγορότερα. Επειδή δεν απαιτούνται εκτυπωτικές πλάκες, υπάρχει λιγότερη επένδυση για τη δημιουργία μίας εργασίας, άρα και χαμηλότερο κόστος στον πελάτη. Η ψηφιακή εκτύπωση είναι η ιδανική μέθοδος παραγωγής μικρών και μεσαίων τιράζ εκτυπώσεων σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους που απαιτούν μεγάλες παραγωγές.

Δείγματα

Ψηφιακές Εκτυπώσεις-artgraphics.gr
ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Ψηφιακές Εκτυπώσεις-artgraphics.gr
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ
Ψηφιακές Εκτυπώσεις-artgraphics.gr
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΠΛΟΚ
Ψηφιακές Εκτυπώσεις-artgraphics.gr
ΕΝΤΥΠΑ & ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Φόρμα Ενδιαφέροντος