Σχεδιασμός Ημερολογίου

Σχεδιασμός ημερολογιου

Το ημερολόγιο αποτελεί για την επιχείρηση μία από τις μεθόδους προβολής της και παίζει σημαντικό ρόλο στη διαφήμιση της.

Υπάρχουν διάφορα είδη για ημερολόγια όπως τοίχου, επιτραπέζια, τσέπης, ημερολόγιο ατζέντα, τριγωνικά ή όπως αλλιώς εσείς θέλετε. Η διάταξη του ημερολογίου μπορεί να είναι είτε ετήσια είτε μηνιαία. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί για τον τύπο ημερολογίου που θα δημιουργήσουμε, να καλύψουμε τις απαιτήσεις ανάλογα με το που θα το μοιράσετε έτσι ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την προβολή της εταιρείας σας. Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης και η σωστή επιλογή των φωτογραφιών οι οποίες θα πρέπει να εναρμονίζονται με το θέμα που θα επιλέξουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

ετησια προβολη

Με τη δημιουργία ημερολογίων η επιχείρηση ή η εταιρεία σας θα εξασφαλίσει την προβολή των προϊόντων, των υπηρεσιών σας και της δραστηριότητάς σας για μια ολόκληρη χρονιά. Το διαφημιστικό ημερολόγιο που θα μοιράσετε σε πελάτες, συνεργάτες και φίλους θα βρίσκεται για τις επόμενες μέρες του χρόνου σε περίοπτη θέση στο γραφείο ή το σπίτι αυτού που θα το παραλάβει. Θα έχετε έτσι εξασφαλίσει την προβολή της επιχείρηση σας αλλά και των προϊόντων σας ακόμη και σε όσους τύχει να κοιτάξουν αυτό το διαφημιστικό ημερολόγιο.

Η εκτύπωση των ημερολογίων χαρακτηρίζεται από έντονη εποχικότητα, καθώς ο σχεδιασμός και η παραγωγή τους πραγματοποιείται συνήθως από το Σεπτέμβριο έως και το Νοέμβριο, ώστε να προλάβουν να φτάσουν στους παραλήπτες τους πριν τη νέα χρονιά.

Δείγματα

Φόρμα Ενδιαφέροντος